Úvodní obrázek na blog - Získejte více času...FINAL

Získejte více času na reálné obchodování díky Microsoft Copilot for Sales

Aplikace M365 / Microsoft 365

Získejte více času na reálné obchodování díky Microsoft Copilot for Sales

Objevte, jak Microsoft Copilot for Sales přináší revoluční AI technologie do obchodních procesů a tím pomáhá zvyšovat tržby a produktivitu obchodníků.

Microsoft Copilot for Sales přináší sílu generativní AI do každodenní obchodnické rutiny prováděné v nástrojích jako Microsoft Outlook, Microsoft Teams a dalších aplikacích Microsoft 365. Je plně integrovaný se CRM Dynamics 365 nebo Salesforce, zároveň je ale možné jej nakonfigurovat tak, aby fungoval i s jinými CRM systémy. Jeho největší přidanou hodnotou je možnost vytvářet, upravovat či získávat data o klientech a jejich oportunitách přímo z nástrojů Microsoft 365 – tedy bez nutnosti vstupování do CRM. Dále dokáže sumarizovat emailová vlákna a navrhovat odpovědi, generovat akční body z vašich Teams hovorů a mnoho dalšího – to vše s cílem uzavřít obchod. V tomto článku vám přinášíme souhrn těch nejužitečnějších funkcí, informace o dostupnosti a ceně tohoto řešení.

Microsoft 365 Copilot vs Copilot for Sales

Možná si říkáte, jaký je tedy rozdíl mezi Microsoft 365 Copilot a Copilot for Sales, když jejich funkce na první pohled vypadají podobně. Oba produkty využívají AI k zefektivnění práce, ale Copilot for Sales je více zaměřen na specifické potřeby obchodníků. Copilot for Sales pracuje s daty vašich klientech, schůzkách či nabídkách, obsaženými v propojeném CRM systému a tato data dokáže z Outlooku či Teamsů automaticky synchronizovat zpět do CRM.

Pracujte s daty ze CRM v Outlooku

Copilot for Sales automaticky rozpozná, zda je email od stávajícího zákazníka, a ukáže vám související obchodní příležitosti k danému kontaktu nebo účtu. Můžete tak snadno editovat data v CRM, jako jsou kontaktní údaje, název role, stav obchodu, termín uzavření apod., přímo z Outlooku bez nutnosti překlikávat do CRM a vyhledávat klienta. Pokud se jedná o nový kontakt, můžete jej přímo z Outlooku zaevidovat v CRM a Copilot automaticky předvyplní vše co je možné z daného emailu. Na jedno kliknutí můžete také email uložit ke konkrétní příležitosti či klientovi v CRM tak, aby k němu měli přístup i další kolegové.

Web banner FINAL

Využijte generativní AI k práci s emaily

Copilot vám vygeneruje profesionální shrnutí emailů, které obsahuje hlavní body a akční kroky, které můžete uložit do CRM a přiřadit k příslušnému záznamu. Dále dokáže připravit návrh emailové odpovědi na míru podle situace, dat z CRM a vašeho kalendáře. Například, pokud klient nenavrhl žádný termín schůzky, Copilot navrhne nejbližší volný termín podle vašeho kalendáře při respektování alespoň 30-ti minutové mezery mezi schůzkami. Podle oficiálních statistik, které má Microsoft od reálných uživatelů Copilot for Sales k dispozici, dokážou tyto funkce ušetřit až 30 minut času na jeden email.

Klíčové Funkce Copilot for Sales v Microsoft Teams

Copilot for Sales v Microsoft Teams pomáhá obchodníkům také s přípravou a realizací schůzek s klienty. Před schůzkou si obchodník může díky Copilotovi vygenerovat tzv. Kartu přípravy na schůzku, kde Copilot shrne ty nejnovější informace k dané oportunitě či klientovi, shrne klíčové body z posledních dvou relevantních schůzek, zobrazí participanty schůzky, otevřené úkoly a nabídne k nahlédnutí odkazy na související záznamy. Dále umožňuje zobrazení a úpravy propojených CRM záznamů přímo během schůzky, poskytuje reálné prodejní tipy na základě zmínek o konkurenčních firmách či značkách během Teams schůzky. Díky tomu obchodníci mohou lépe reagovat na dotazy, zrychlit uzavírání obchodů a zlepšit komunikaci s klienty.

Dva Copiloti jsou lepší než jeden

Microsoft 365 Copilot umožňuje využití generativní AI v práci s PowerPointem, Excelem a dalšími aplikacemi. Můžete ho požádat, aby vám připravil návrh nabídky pro klienta na základě konkrétního Word dokumentu. Pokud však máte Copilot for Sales, Copilot při návrhu pracuje i s daty z vašeho CRM, což přidává další kontext. Toto řešení je skvělé i z hlediska bezpečnosti, protože vaše data neopustí váš tenant, na rozdíl od využití chatGPT.

Licencování a ceny Copilot for Sales

K zakoupení Copilot for Sales je třeba mít licenci na Microsoft 365 E3, E5, Business Standard, nebo Business Premium, případně Office 365 E3 či E5. Zákazníci, kteří již mají licence Microsoft 365 Copilot, mohou zakoupit Copilot for Sales za dalších $20 za uživatele měsíčně. Zákazníci Dynamics 365 Sales Premium budou muset zaplatit $30 za uživatele měsíčně za Copilot pro Microsoft 365, aby získali plný zážitek z Microsoft Copilot for Sales.

Microsoft Copilot for Sales vám umožní soustředit se na to, co je opravdu důležité – budování vztahů s klienty a uzavírání obchodů. Máte-li zájem o nákup licencí či více informací, neváhejte nás kontaktovat zde.

Banner FINAL